ИЗВЪНРЕДНО! Тежка катастрофа с ранени край Враца. Един от пострадалите заплашва с пистолет

катастрофа

Двама пострадаха в тежка катастрофа на обхода на Враца, предава BulNews. Пътният инцидент е станал преди минути на кръстовището за Криводол. Врачански „Опел Вектра“ се движил от Враца в посока Криводол.

Шофьорът разказа, че спрял на знака „Стоп“ и се огледал, но не видял отникъде да идват автомобили и тръгнал.
Той обаче ударил софийско „Рено“, което по думите му се движело с много висока скорост и затова не го видял.
Втората кола пътувала от Видин за София, а зад волана ѝ седял мъж, който пътувал с детето, жена си и нейните родители. Ударът е бил толкова силен, че „Опел“-ът се завъртял два пъти и се спрял в посока Враца, от другата страна на кръстовището.

След инцидента на мястото пристигнали две линейки и екип на полицията. Спешните медици оказали първа помощ на баба и дядо, които се возили на задната седалка в „Рено“-то заедно със своето внуче, и били откарани към врачанската болница за допълнителни изследвания. По думи на шофьора на „Опел“- пострадалият възрастен мъж извадил пистолет и го заплашил след катастрофата. Вследствие на инцидента по колите има сериозни материални щети.

Съветваме пътуващите да се движат с повишено внимание, тъй като по шосето има разпилени части, а катастрофиралите автомобили пречат на движението. На мястото има екип на полицията, който работи по документирането на случая.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ