Адвокатът на Жоро Касапина: Трябва обективно разследване! Прокуратурата умишлено отказа да…

престъпник

„Може би прокуратурата умишлено отказа да коментира експертизите за разследването на Георги Георгиев, обвиняем за насилие и обезобразяване на 18-годишната Дебора от Стара Загора”. Това предположи адвокат Петко Кънев, защитник на обвиняемия Георги Георгиев по NOVA NEWS.

Кънев смята, че няма шанс за обективно разследване в Стара Загора. „Редно е да се прехвърли в друг съдебен район”, допълни той.

Вчера съдът в Стара Загора разгледа мярката за неотклонение на Георги Георгиев, който е обвинен в извършване на обезобразяващите наранявания на Дебора Михайлова. Защитата на обвиняемия се позова на резултати от ДНК и различни други експертизи, като настоя клиентът им да бъде освободен, защото според тях доказателствата сочат, че той не е бил на мястото на инцидента. Съдът не уважи исканията им и остави в ареста Георги Георгиев.

Защитникът на Георгиев твърди, че отпечатъкът от обувка не отговаря на номера на обвиняемия. По думите му съдът е отказал да разпечата информация по делото от клетките на джиесемите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ