ДБ с позиция по скандала с Мустафа Емин в „Пирогов“: Не толерираме злоупотреба с властови позиции

payimage-591986

В ПП „Движение ДА, България“ е получен сигнал за инцидент с участието на члена на Националния съвет Мустафа Емин в УМБАЛСМ „Пирогов“ на 28 август, пишат от партията в своя позиция. И заявяват – „Да, България“ не толерира каквито и да било прояви на арогантно поведение и злоупотреба с властови позиции. Това е абсолютно несъвместимо с човешките норми и етичните правила на организацията.

С оглед необходимостта от пълно изясняване на фактите и обстоятелствата около този случай е сезирана е Националната контролна комисия на партията. След изготвянето на доклада ѝ в кратки срокове, ръководните органи ще вземат решение за последващи действия в рамките на партията“.

В същото време от Министертвото на отбраната, където Мустафа Емин е съветник също коментираха, че извършваме проверка на случая, за установяване на истинността. Веднага след това ще бъдат предприети необходимите действия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ