Карбовски крещи: Киро и Асен правят Възродителен процес! Изпуснати са от токсикологията

кирил петков асен василев

Ще сменяте името на болница “Пирогов”? Страшна идея. Пак сме там, откъдето тръгнахме през 1989-та. Така фаворитът на Елеонора Митрофанова Мартин Карбовски подхвана скандала с Мустафа Емин и предложи болницата на бъде прекръстена на името на Флорънс Найтингейл.

“Патриотичната” идея на Възродителния процес на комунистическата партия беше всички у нас да имат “правилните” имена.

Без оглед на историята на един човек, на произхода му, на роднините му, вярата му и себесъзнанието му – Хасан трябваше да се казва Асен.
И много българи харесваха това. Така им каза да правят Партията.

И днес е така. Днес на бившия Хасан, бившия Асен вече искат да му сменят името. Това е единствената ви държавна политика.

Днес отново върви Възродителен процес с марката на Киро и Асен. И той няма нищо общо с българското Възраждане, защото дори не е патриотичен в кавички.
Той е смяна на имената така, само за да се харесваме на Посолството.

Нека играем тази игра безкрупулно, както я играеха комунистите, вашите “врагове”. Нека сменим името на “Пирогов”. Нека го кръстим на единствената западна медицинска сестра имаща нещо общо с нашата история. Многопрофилна болница “Найтингейл”. Как ви звучи?

Сестра Найтингейл има нещо общо с нашето здравеопазване така както ППДБ имат с държавата България – и в двата случая явно става дума за отвличане и откуп.

Прекръстете всичко. Всяко улица, всяко бунище в края на улицата. Изтрийте глупавата история на всеки един от нас. Махнете старите надгробни паметници на всички хиляди мъртъвци с руски имена. После на тия с милионите цигански, турски и български имена. Те не са типични за нашия европроект.

Вашата “промяна” се оказа нищо друго освен фашистски “възродителен” процес, пред който патриотарите комунисти немеят.
Сменете всичките ни имена. Всичко.

И като смените името на Пирогов, сменете пак и името на Асен, бившия Хасан.
Мисля, че Джейсън му отива повече и ще оправи всички проблеми на Хасан, пардон Асен, пардон – Джейсън.

Така както ще изчезнат всички проблеми в здравеопазването като махнете табелата “Пирогов”.

Вие сте просто правителство, чийто враг са табелите. Като изпуснати от токсикологията на Пирогов абстинентни хора с отвертки, които бълнуват смяна на табелите.

Други проблеми нямате, ясно е.

Източник: lentata.com, epicenter



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ