Не е за вярване кой напътства Деси Банова за появата на бебето ѝ! Г-жа Плевнелиева ражда с…

Росен Плевнелиев Деси Банова

Сюблимният момент, в който Деси Банова ще роди син от Росен Плевнелиев, наближава, но синоптичката и президентът отдавна са избрали не само датата, на която младият момък ще се появи на бял свят, но и неговото име. Естествено, те се пазят в абсолютна тайна и освен тръпнещите в очакване родители, просветени са само още двама души – гинеколожката на Банова и личната ѝ астроложка Оксана Хорват-Станчева.

Плевнелиев и екссиноптичката от Нова тв очакват първото си общо дете през септември. Щастливата новина разкри гордият татко в края на май, по време на церемонията по връчване на дипломи в Американския университет в Благоевград. „Средата на септември чакаме бебето. Сигурно е, че ще е момченце“, разкри той.

Откакто предаването „На кафе“ – телевизионната трибуна на семейство Плевнелиеви, излезе във ваканция, Деси Банова се покри и никаква не се мярка из медиите. В интернет форумите се шегуват, че ВИП съпругата изчаква старта на новия сезон на будоарното предаване на приятелката си Гала, за да е спокойна, че раждането ще бъде напоително отразено. От Нова все още не са обявили кога Гала се завръща в ефир, но се очаква това да случи в средата на септември, точно около раждането на бебето.

А думата за това дали правилно е избран терминът и и как Банова да кръсти детето си имала популярната сред родните випове Оксана Станчева. С вдовицата на астролога Иван Станчев, който с помощта на звездите предвиждаше съдбите на известните българи, синоптичката се консултира не за първи път. Преди години, когато била бременна с дъщеря си Йоанна, Деси много искала да я кръсти Стефания. Оксана обаче се намесила и предопределила съдбата на момичето, сменяйки името му.

„С Оксанка се консултирахме за името. Тя не одобри Стефания, защото жените с това име били нещастни в любовта. Но одобри Йоанна и като съчетание между собствено, бащино и фамилно. Увери ни, че комбинацията е добра и ще носи късмет на дъщеря ми“, признавала е Банова.
По всичко личи, че Оксана си е свършила работата повече от похвално. Защото на седмата година от раждането си Йоанна стана доведена дъщеря на най-богатия президент в новата история на България.

Очевидно доволна от услугите на Станчева, и този път г-жа Плевнелиева се допитала до нея. Според запознати родената в Беларус астроложка я посъветвала да не кръщава детето на покойния си баща. Широко разпространено е суеверието, че е лоша поличба новородените са бъдат наричани с имена на покойници. Макар много да искала да отдаде почит към татко си, който починал в разцвета на силите си, Деси е послушала съветите и се отказала от идеята си момчето да се казва Стоян.

Покрай познанството си с Оксана и прогнозите ѝ Банова повярвала в хороскопите и не предприемала никакви действия, преди да се допита до своята астроложка. Смята се, че планетите и звездите са в дъното и на избора ѝ за деня, в който да сключи брак с Росен Плевнелиев. Двойката си каза „Да“ в тесен кръг на 17 юни, пише „Ретро“.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ