Скандално! Легендата Радина Червенова аут от bTV, била дърта да се показва в ефир

радина червенова

Сашо Кадиев не е единственият, който си отива от „Преди обед“ по Би Ти Ви. Журналистическата легенда Радина Червенова е била изненадващо освободена от предаването. Тя няма да е част от сутрешния блок на Би Ти Ви, стартиращ на 4 септември, съобщава Lupa.bg.

Радина научила, че е освободена, буквално преди дни. Тя излязла в летен отпуск заедно с целия екип на предаването с уговорката да се съберат в края на месеца. В сряда от „Преди обед“ й се обадили с тревожна новина – тя нямало да остане в екипа. Причината била в искането на медиата за изцяло нови лица, които да са на възраст до 50 години. Телевизията не дължи обезщетение на съпругата на Коко Каменаров, тъй като тя е на граждански договор там.

Славната водеща на „По света и у нас“ имаше постоянна рубрика в предаването, която обаче не се радваше на особен интерес от страна на зрителите, което пък смъквало рейтинга на цялото предаване.

Сега подобна рубрика ще прави новото попълнение Ванина Цонева. Цонева се рекламира като специалист в сексуалните и човешките отношения и наскоро се завърна от Америка. Тя всяка седмица ще представя авторската си рубрика „Секс/Връзки“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ