Мистериозен мъж следи бременната Жаси Маджид! Може и да е детектив, снима я на всяка крачка

Image_15359240_40_0

Мистериозен мъж следи бременната моделка Жасмин Маджид. Тайнствен мачо преследва всяка крачка на русото изкушение, което е в очакване на четвъртата си рожба.

По време на традиционната си обиколка из центъра на София вездесъщите папараци на „България Днес“ засичат Жаси от „Сделка или не“ в едно от най-скъпите заведения на улица „Оборище“. Блондинката, която има връзка със сирийския милионер Ариф Маджид, е в компанията на приятелки. Сексапилните девойки си пийват кафенце в тежките жеги и се отдават на сладка раздумка. Жаси е в доста напреднала бременност и нищо чудно тези дни да дари мъжа си с четвърта рожба. Въпреки това розовата й рокля й стои чудесно и ексмоделката е все така секси.

Изведнъж към масата на мацките се приближава мъж. Той започва да прегръща и целува красавицата Жаси. Всичко дотук е нормално, докато пред папараците на „България Днес“ не изскача друг мъж, който веднага вади телефона си и започва да снима как Жаси попада в обятията на друг. Тайнственият фотограф прави серия от кадри на Жаси, девойките и въпросния момък. Умело се прикрива да не бъде забелязан от някого. Крие се зад дървета, спрели на улицата автомобили и т.н.

Напълно е възможно мъжът, снимащ тайно Жаси, да е частен детектив, нает от съпруга й Ариф. Може би бизнесменът милионер иска да знае в подробности къде ходи любимата му и затова наема услугите на специалист, който да я следи постоянно. Възможно е и да й е просто фен. Или пък да следи мъжа, гушкащ Жаси. Така че не се наемаме с категоричност да твърдим нищо. Факт е, че щом мъжът, целувал Жаси, влезе навътре в заведението, снимащият остави телефона си и започна само да дебне дали отново ще се появи.

В това време пък блондинката продължи лафа с приятелките си. Тежките жеги не понасят много на бременната бивша изкусителка, която нашумя преди години с култовото предаване „Сделка или не“. За да утоли жаждата си, огнената блондинка постоянно надига чашата с вода.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ