Актьорът Васил Драганов: Аз си гледам децата. Подарих на жена ми Андреа легло за бебето от новия й

васил драганов

„В Царево в момента е ад и аз много се притеснявам за живота на майка ми. Не е спала цяла нощ, изгребвала водата от трите ни балкона, междувременно е имало много гръмотевици, положението е страшно! Във връзка съм с майка и постоянно си говорим. И токът е спрял от вечерта.“

Това каза пред в. България днес един от най-талантливите ни актьори от Народния театър – Васил Драганов. В момента той е в репетиционен процес с първата ни трупа, но държи включен телефона си, за да чуе вести от родителката си.

„Добре, че поне двете ми деца се прибраха вчера – каката с гаджето й докараха малкия, защото щях съвсем да се побъркам от ужас, ако и децата бяха в Царево. Но те са си постоянно с мен, основно аз се грижа за тях. С жена ми Андреа сме в отлични отношения, дори им подарих легълцето от Давид за бебето“, обясни Драганов.

Освен с майка си той се чувал и със свои колеги актьори, които също са в потрес от природното бедствие по морето.

„В „Арапя“ колега имаше 10 каравани, три от тях бяха отнесени в морето. В „Нестинарка“ също е страшно, а хората са в шок“, разказа още актьорът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ