„24 часа“ шокира: Васил Божков се прибрал в България, защото е тежко болен!?

7 Dni Bulgaria10.09.2023
payimage-599865

След пресконференцията на Васил Божков, излъчена на живо на фейсбук страницата му, в социалната мрежа оживено се коментира здравословното му състояние. Много хора са забелязали колко тежко диша, колко е прежълтял и отслабнал. Някои даже предполагат, че се е прибрал в България, защото е много болен и дори, че иска да напусне този свят в родината си.

Коментарите са в най-различни чатове и дори под живото излъчване на пресконференцията и публикациите на самия Васил Божков.

Ето някои от постовете едно към едно:

Видът на Божков е на болен и доста угрижен човек. Това не е онзи Божков, който напусна България.

Като му гледам външния вид едва ли ще има време да влиза в политиката.

Изпосталял, много по-неуверен в сравнение с преди, но все така нагъл и арогантен.

Мумифицирал се е горкият и както е тръгнало ,май няма да бъде осъден!

Много болнав вид има Черепа…и дишаше, като Дарт Вейдър (Герой от филма „Междузвездни войни“, който се превръща в киборг и затова диша много тежко през машина – б.р. )                                                     Защо изглежда като смъртник? Кой го е изплашил така да е объркан и неадекватен?

Божков изглежда толкова зле, че като нищо си е дошъл да умре в България …

Едва дишащ, приличащ на смъртник, Божков рече , че Бойко е виновен за всичко, нарече прокурора малоумник, а свидетелите срещу него психично болни …винаги има Божие възмездие ,за разлика от земното българско правосъдие…

„24 часа“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ