Представиха индустриалния парк на Сливен на панаир в Солун

ezgif.com-webp-to-jpg (52)

На Международния панаир в Солун екип на Националното сдружение на общините в България представи инвестиционните възможности и профили на общините Сливен, Пловдив, Стара Загора, Ботевград и Габрово. Сливен беше презентиран с бъдещия Индустриален парк, като нова възможност пред инвеститорите.

Тази година България е страна- почетен гост на панаира, като на него са представени почти 60 български компании и организации от различни сектори. На българския национален щанд в Солун участват и редица организации и институции, сред които Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), Българската агенция за инвестиции (БАИ), Националната компания индустриални зони (НКИЗ), Българската академия на науките (БАН), София Тех Парк и други. На отделни щандове дейността си презентират десетки български компании от различни сектори в сферата на високи технологии и IT, фирми, свързани с хранително-вкусовата промишленост, с образование, транспорт, машиностроене и други.

Министърът на икономиката и индустрията, Богдан Богданов, министърът на финансите, Асен Василев и гръцкият им колега и министър на икономиката и финансите Константинос Хазидакис откриха официално българската палата в първия ден на панаира.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ