Кметът Стефан Радев поздравява училищата и детските градини в община Сливен с първия учебен ден

zx952y526_3308382

На прага на новата учебна година кметът Стефан Радев поздравява всички училища и детските градини в община Сливен. Той им пожелава здраве, повече усмивки и успешна учебна 2023-2024 г. На децата, първокласниците и по-големите ученици кметът пожелава да не се страхуват, да вярват и да се осланят на мъдростта на своите учители. Да бъдат упорити и да надграждат наученото за още по-удовлетворяващи резултати.

„Знайте, че доброто образование е първата и най-важна стъпка към личен успех и безкрайно много възможности“, пише кметът в поздравлението си, изпратено до всички детски градини и училища в общината.
С дълбоко уважение и благодарност Стефан Радев се обръща и към всички педагози и възпитатели.

„Вашата всеотдайност е безценна за цялото ни общество. Професията ви е същевременно и трудна, и благородна, но и една от най-значимите, защото гради по-добро бъдеще за България. Радвам се че през последните години почитта към учителското дело се завръща отново“, завършва кметът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ