След лудницата в пловдивски мол: Добра идея, но с изключително ужасно изпълнение

1827282

Вчера в киносалоните на Cinema Сити в цялата страна бе истинска лудница. Причината е, че по случай Деня на киното всички билети бяха на цена от 4,50 лева, включително и тези прожекции за IMAX и 4DX.

В „Мол Пловдив“ буквално имаше стотици, които искаха да се възпозлват от промоционалната цена. Целият трети етаж на най-стария пловдивски мол бе задръстен от кино любители. Средно меню с пуканки също бе на цена от 4,50 лева.

Редовните цени на билетите за 2D филми са 14 лева, 3D – 16 лева + 2 лева за очила, тези филми с 4DX и 4DX 3D СА между 20 и 24 лева.

По касите на обекта се образуваха огромни опашки, на които се чакаше, особено във вечерните прожекции, поне по 30-40 минути.

Дотук добре. Обаче тези евтини 4,50 лева трудно биха компенсирали всичко останало. Лоша организация, нулева хигиена и инфантилни зрители.

Потребители в социалните мрежи споделят, че това е била една много добра идея, но с ужасно изпълнение поради липсата на всякакъв контрол. На прожекции на филми, които са с ограничения в показа, е имало изобилие от малолетни деца.

Много клиенти веднъж влезли с един билет също така оставали да гледат и още филми усърдно дебнели в коя зала има свободни места.

Но това не е всичко – в киносаланите е било пълно с хора с никаква култура. Говорили са високо, постоянно са сновели между седалките и сякаш нарочно са правили всичко възможно да развалят кино изживяването на истинските зрители.

A кошовете за боклук, в които зрители си хвърлят кофите от пуканките и напитките, бяха като след апокалипсис (б.р. – Видео – накрая в статията).

От веригата кинокомплекси обещават, че това няма да е последна такава промоция.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ