Нургюл Салимова: Моята голяма любов е шахматът. Изберете си спорт, за да сте щастливи и вие

payimage-598464

Новата „бяла царица“ на българския шахмат Нургюл Салимова, която наскоро накара цяла България да следи партиите й от световната купа и да говори за нейния любим спорт, подкрепи кампанията на Министерството на спорта за насърчаване на българите да спортуват.

„Шахматът е моята голяма любов. Изпълва живота ми, дава ми енергия и сили, за да продължа напред. Чувствам се изключително щастлива, когато застана пред шахматната дъска. И се чувствам горда – със себе си и с труда, който полагам. Изберете и вие вашия спорт, за да бъдете щастливи. Подкрепям кампанията на Министерството на младежта и спорта „Спортът е за всички“, заяви Нургюл Салимова в специално видео.

Тя се превърна в третият български спортист, подкрепил каузата, след като спортният министър Димитър Илиев даде старт на кампанията, пише 24 часа. Преди Нургюл се включиха Григор Димитров и Александър Везенков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ