Бяс срещу Магърдич Халваджиян и Рачков! Причината – биячът на жени Юлиян Вергов

7 Dni Bulgaria18.09.2023
1

Димитър Рачков реабилитира колегата си Юлиан Вергов след скандала с Диана Димитрова, която го обвини, че я е пребил по време на снимките на сериала „Откраднат живот”. През пролетния тв сезон тази година набеденият за бияч на жени актьор беше персона нон грата за малкия екран. Той обаче възобнови участията си в новия сезон на „С Рачков всичко е възможно”, който тръгна миналата неделя.

Юлиан Вергов беше сред гостите в първия епизод от новия сезон на неделното шоу на Рачков. В праймтайма на Нова телевизия, на гърба на музикалното шоу на Би Ти Ви „Гласът на България” той трябваше да изпълнява различни будещи смях в публиката задачи. Заедно с него в предаването влязоха и други звезди от Народния театър – приятелят му Владо Пенев и колегите му Христо Петков, Дарин и Деян Ангелови, младите актриси Жаклин Даскалова и Радина Боршош и Алекс Раева, която е с постоянно присъствие в предаването. По този начин след неколкомесечно отсъствие от малкия екран беше отворена вратата за завръщането на Вергов и публичната му реабилитация.

Актьорът беше в журито на шоуто „Като две капки вода” и гостуваше редовно във всякакви формати на Нова тв, преди колежката му Диана Димитрова да обяви шокиращо, че е имала интимни отношения с него, а след края им той я е пребил. Много театрали застанаха на страната на Вергов в този скандал, но въпреки всичко участията му в тв предавания рязко намаляха. Очакваше се да се завърне в „Капките” тази пролет, но в последния момент това негово участие също отпадна. За това дали Халваджиян не избърза с реабилитацията на Вергов може да се соди по тежкия хейт в социалните мрежи срещу актьора и арменския богаташ.

Явно продуцентът Маги Халваджиян е преценил, че е минало достатъчно време, за да може да го върне на екран, но сметките му излязоха криви. Въпреки това най-вероятно напролет Вергов отново ще участва и в „Капките”, а междувременно предстои излизането на голям екран на няколко филма, в които играе главни роли.

В същото време кариерата на Диана Димитрова е в драматичен упадък, пише „Уикенд”. Тя в момента има само две театрални роли.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ