Ад на „Петрохан“! Кола изхвърча от пътя. Шофьор на косъм да отнесе хора, притекли се на помощ

петрохан

Тежка катастрофа на прохода „Петрохан“ като по чудо се размина без пострадали хора, съобщава BulNews.
Инцидентът е станал в неделя следобед. Лек автомобил „Мазда“, в който пътували две жени, навлязъл в лентата за насрещно движение. За щастие в този момент там не идвали други коли. След това возилото изхвърчало от пътя и се спряло в храсталаци край шосето.

Свидетели на каскадата разказаха, че причината за инцидента е техническа неизправност на автомобила. Според очевидците, колата се движела с нормална скорост, когато изненадващо влязла в насрещното. Хората са категорични, че жената зад волана е реагирала напълно адекватно при създалата се ситуация. За щастие тя и спътничката ѝ не са пострадали при удара.

След катастрофата обаче друга опасна ситуация се разминала на косъм. Млад шофьор видял, че колите и в двете посоки са спрели, но въпреки това решил да се пробва да мине и едва не отнесъл участничките в ПТП-то и хората, които се били събрали да им помогнат.

Движението по прохода било затворено за няколко часа, докато колата бъде изтеглена.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ