Нешка Робева стана за смях на дърти години! Пак е с нова партия след Киро, сега пък при Цветанов

7 Dni Bulgaria18.09.2023
Нешка Робева и Илиана Раева

Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов ще се яви на изборите на 29 октомври като независим кандидат.

Камбитов управлява два мандата общината от 2011 до 2019 г. като човек на ГЕРБ, но после напусна партията на Бойко Борисов и стана учредител на „Републиканци за Бългаия“ на Цветан Цветанов.

Днес бе учреден Инициативният комитет, който издигна кандидатурата му за независим кандидат за кмет.  В комитета се оказа и Нешка Робева. Така на дърти години славната треньорка стана за кашмер, прескачайки от партия в партия Припомняме, че тя дълги години бе депутат от БКП, после остана в БСП, след което премина в партията на Бареков. По-късно се отрече от него и зовеше да се гласува за Кирил Петков. Накрая се отдели и от него, за да се усуче сега около човека на Цветанов.

В комитета са още бившият футболен национал Станислав Манолев,  дъщерята на президента Желю Желев Станка Желева и др.я, носител на орден „Св. св. Кирил и Методий” и др. именити благоевградчани.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ