Преслава от страх връща пачки за поздрави: Недей, моля те, ще ме гонят данъчните

преслава

Попфолк звездата Преслава отказа да приеме пари на ръка, за да изпълни песен като поздрав, поръчан от клиент на заведение, в което се е изявявала с микрофон в ръка.

Комичната и странна с оглед на традициите в лекия жанр случка е заснета, а видеото обиколи социалните мрежи и предизвика вълна от реакции и смях.

Явно на майтап Преслава обяснява пред слисания поглед на своя почитател, че не може да приеме банкнотите от него, тъй като не разполага с касов апарат и не може да му издаде фискален бон за прихода в джоба й. Явно на Преслава никак не й е до ядове с данъчните! „Не ги оставяй, моля те, не! Недей, недей, моля те! Недей, ще ме гонят данъчните“, настоява звездата при опита на мъжа да постави банкнотите на масата й. А настойчивостта на фена й я кара да си зададе въпроса: „Къде е скритата камера?“.

За да е още по-комично, Преслава решава да поразпита човека за поздрава и се оказва, че той искал да зарадва жена си с изпълнение на певицата, но парите в ръката му всъщност не били негови, а му ги дала именно неговата съпруга, предава Телеграф.

По всичко личи обаче, че в крайна сметка Преслава е задоволи мерака на напористия си фен.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ