Тайната падна! Симона Загорова проговори: Ето какво й е причинил бащата на детето й

симона загорова, милушев

Двамата още не бяха се порадвали на раждането на своята дъщеричка Галина и се разделиха. Симона Загорова и Даниел Милушев сложиха край на любовта си, за шок на всички нейни последователи. Помним как никой не искаше да повярва, че всеки поема по собствен път след подобно щастие – малката Галина, а някои побързаха да обвинят Глория, че не е харесвала бедния си зет и е „побутнала“ нещата.

Е, оказа се, че Гло няма нищо общо, пък дори и наистина да не е харесвала Данито. Самата Симона Загорова разкри нещо неочаквано в разговор с феновете си в нета като призна, че с Даниел не поддържат никакви отношения, изключая грижите за дъщеря им, които си поделяли.

Мони не разказа нищо конкретно, но беше многозначителна като написа: „Без мен веднъж, значи без мен и завинаги“. Какво да ни говори това, освен едно – изневяра.

Огромна е вероятността Милушев да е „кривнал от пътя“ и да е сгазил лука с някоя чужда фуста. А Симона не е от тези, които ще седи и ще го чака ревяща. Още повече, че и славата, и парите, и възможностите са при нея, а не при полицая.

Ясно е, че Загорова отдавна не само е отсвирила Даниел, но и напълно го е изхвърлила от мислите си. Само така!

Източник: Хотнюз.бгЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ