Бездушие! Емин мина с фирмен автобус през Гергана и си продължи, писъците й огласили Гоце Делчев

payimage-161016

Нелеп инцидент в Гоце Делчев по чудо завърши без фатални последици, но показа нещо крайно смущаващо-липсата на отговорност и човещина.

В края на работния ден във вторник около 17 часа, пешеходката Гергана Г, излизаща от двора на шивашката фирма, в която работи, се спънала в дупка на пътя, пред входа на фирмата и ръката и попаднала под задната гума на преминаващ автобус, собственост на фирма в сатовчанското село Абланица, съобщава struma.com.

За щастие гумата засегнала само ръката на падналата жена, която изпищяла от болка. Шофьорът на рейса Емин В. от село Туховище, обаче не уведомил органите на реда за случилото се и напуснал мястото на произшествието. Пострадалата е потърсила помощ в местния спешен център, където е установено, че ръката и е счупена.

Освободена е за домашно лечение.

Ето какво съобщиха и от полицията по случая:

На 20.09.2023 г. около 17:15 часа в РУ-Гоце Делчев е получен сигнал от ФСМП-Гоце Делчев за постъпило лице, което е пострадало при ПТП.

От полицейските служители е установено, че около 16:30 часа на същата дата в дворно място на фирма в с. Абланица, движейки се от вход на индустриална сграда към ул. „Елин Пелин“, 62-годишна жена се е спънала в неравност на земята и е паднала, като ръката й е попаднала под задната лява гума на преминаващ автобус „Мерцедес Спринтер“.

В резултат на инцидента пешеходката е пострадала с фрактура в областта на лявата китка на ръката и след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. На 64-годишния водач на автобуса е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отрицателна.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ