Не зареждайте карти в автобус по линия 118А във Варна, гълта ги!

автобус

Нов новеничък автобус по линия 118А във Варна гълта предплатени карти при опит за презареждането им. За това се оплака читателка на ИА „Черно море“.

Неприятната случка е от вчера следобед. Жената опитала да презареди предплатената си карта, поставила и банкнота от 10 лв., машината върнала парите, но не и картата.

По съвет на пътник в автобуса младо момиче предоставило своята карта с идеята да избута по някакъв начин изгубената. Машината глътнала и нея. След обаждане на телефона за сигнали диспечерката успокоила, че това е трети случай за деня.

Междувременно в автобуса се появил и контрольор, който бил попитан дали може да направи нещо по въпроса. Отговорът бил – „Само това оставя да правя…“

Случката е неприятна и заради това, че е станала преди трите почивни дни и изгубените карти могат да бъдат върнати най-рано след седмица. А в едната е имало 19 лв.

Та въпросът е Системата за интегриран градски транспорт във Варна за улеснение на пътниците ли е или за пилене на нервите ми? И защо „Градски транспорт“ не си проверява редовно оборудването в автобусите?

И друго. След като машината не може да презарежда карти, защо никой не е поставил съответното уведомление, за да спести време и разходи на пътниците?



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ