Частен хеликоптер изчезна край Гърмен. Няма връзка с пилота, тече издирване

payimage-311654

Частен хеликоптер изчезна край село Гърмен, което се намира близо до Гоце Делчев. Няма връзка с пилота и не е ясно къде точно е паднала летателната машина.

В 7:35 часа частен хеликоптер „Робинсон 44“ излетял от Гърмен към Пловдив, но по-късно е изчезнал. На този етап се знае само кога е излетял. Само пилотът е бил вътре, въпреки че вертолетът е 4-местен.

В момента го търсят военен хеликоптер и самолет, разказаха източници близки от разследването, като уточниха, че търсенето е из Родопите.

Към момента няма информация за пострадали. Не е ясно къде точно е паднала машината.

В полицията в Благоевград все още нямало постъпил сигнал за паднал хеликоптер. В Центъра за Спешна медицинска помощ са получили сигнал за евентуален такъв инцидент, предава 24 часа. „Нямаме яснота къде е точното място на евентуално паднал хеликоптер. Разпоредил съм един екип да тръгне от Благоевград, за да подсили колегите в района на Гоце Делчев“, каза директорът на ЦСМП д-р Красимир Михайлов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ