Линда съсипа Кирил Петков. Призна публично: Аз си имам отделен живот

352418720_245367478106316_1844133619062936993_n

„Аз имам отделен живот и моите интереси, а Кирил има неговата работа. Не ги смесваме. Изслушвам го, но нямам нищо общо с това. Аз дори не съм още българка и идеята за политика ми е малко странна“, това споделя Линда Петкова в подкаста „Гласът на Мама“ на Дир.бг.

Тя добавя, че все още й е странно, че хората я разпознават на улицата.

„Аз съм една канадка в България с моя бизнес и с моите три деца. Кирил реши да влезе в политиката. Нямам проблем с това. Радвам се, че децата са по-големи и самостоятелни“, разказа тя.

Освен това Линда споделя и впечатленията си от нашата страна.

„Българите са много черно-бели като хора. Свикнала съм в магазина около мен да са много любезни, да питат как съм, фалшиво е, но те кара да се чувстваш нормално. Тук, в България, влизам в магазина, но няма нищо такова. Жената отива да пуши и е ядосана. Това ми беше много странно в началото. Първото нещо, което научих за България, беше през 80-те години. Майка ми пиеше вино „София“ в Канада, тогава имаше доста български вина и на бутилката вино имаше картата на България, бях на около 9 години“.

Когато пристига в България преди 16 години, не знае български изобщо.

„Но исках да си говоря с бабата на Кирил. Това беше много важно за мен, защото възрастните хора са много интересни и пазят интересни рецепти. Езикът за мен е много важен, не ми върви в езиците, но имах голямо желание да науча езика“, разказа Линда.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ