Пишлеме на Доган се закани: В скоро време и София ще е на ДПС! Бъдете сигурни

1-37

57 е числото, което символизира следното: измина един много тежък период за местната власт, много тежък период за гражданите на нашата страна. Време е за ново начало. Това число показва, че има нужда от това, наистина. Крайно време е да спрем да се противопоставяме“. Това коментира депутатът Сезгин Мехмед след като ДПС получи номер 57 в интегралната бюлетина за местния вот.

Той подчерта, че арената на битките трябва да е арена за ново начало, въвеждане на новите технологии и нови възможности в местната власт. „Да не забравяме, че проблемите от хората трябва да бъдат решени, а те могат да бъдат решени, когато ДПС участва в местната власт. Общините на ДПС се превърнаха в еталон за управление на местната власт“, подчерта той и покани тези, които не са решили как да гласуват, да посетят управляваните от движението общини, за да видят с очите си как ДПС управлява на местно ниво.

„ДПС разчита на гласовете на избирателите по малките населени места. Нашата власт е концентрирана там, защото 24 часа сме очи в очи с хората“, добави той.

„Все още ДПС няма тази готовност да има кмет на София. София все още е голям капацитет, в който не успяваме да достигнем до всеки един избирател, но това предстои в бъдещето. Бъдете сигурни, че в скоро време ДПС ще спечели и столицата“, закани се Мехмед.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ