Дни преди изборите! ПП и ДеБъ останаха без кандидат-кмет за Бургас. Усмихват се само на листа за общинари

5

Скандалите в Бургас между ПП и ДБ така и не стигнаха до решение за обща кандидатура или поне за издигане на отделни кандидати за местния вот. В понеделник двете партии уж се договориха спорните Константин Бачийски и Димитър Найденов да се явят като конкуренти от ПП и ДБ.

Във вторник обаче – в инфарктните последни часове за регистрация на кандидати за кметове и общински съветници в Бургас – коалиционните патньори в управлението се оказаха без кандидат.

Спряганият за кандидат на Промяната Константин Бачийски се регистрира като кандидат-кмет, но от партията, чийто лидер е – Средна европейска класа. Бачийски подаде и документи за листата за общински съветници на СЕК – партията, станала мандатоносител на Продължаваме промяната.

Човекът на Демократична България Димитър Найденов пък бе регистриран като независим кандидат за кметската надпревара.

Нито той, нито колегите му от ДБ коментираха странната ситуация, която се създаде в Бургас. Тук коалицията „Продължаваме Промяната – Демократична България“ има обща листа за общински съветници, но няма общ партиен кандидат за кмет, пише Tribune.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ