Меле на пътя за Варна! Режат ламарини, за да вадят хората, има загинал

катастрофа

Около 20,25 часа снощи е подаден сигнал за пътно-транспортно произшествие по пътя от село Рогачево в област Добрич към село Генерал Кантарджиево, област Варна, малко след отбивката на село Кранево. Автомобил „Тойота“ предприема изпреварване по посока Варна и се удря в насрещно движещ се микробус Мерцедес, с немска регистрация. В него са пътували жена с две деца, които са немскоговорящи. Двама други граждани на Германия са спрели в близост, за да помогнат. Водачът на Тойотата е загинал на място, все още не е идентифициран, съобщава Пронюз-Добрич.

Екипи на Пожарна безопасност и защита на населението режат ламарините на Мерцедеса, за да извадят пътниците. Към момента всички те са живи, но няма информация за здравословното им състояние.

Пътят ще остане затворен до приключване на спасителните действия и последващите процесуално-следствени действия и огледи на място. има осигурен обходен маршрут през Кичево към „Златни пясъци“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ