Иван Портних и отборът на ГЕРБ – Варна продължават с големите каузи за морската столица

gerb-varna-1-Copy

Каузите са следните: Град на младите, Град на знанието, Варна – дигитална столица, съобщават от ГЕРБ – Варна.
Община Варна осигури финансиране на ремонти и реконструкция на още 83 улици в различни райони на града и на 15 междублокови пространства. Голяма част от тях вече щяха да са изпълнени, ако бюджет 2022 на община Варна не беше обжалван в съда от бившия областен управител, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ – Варна.

“Въпреки опитите за саботаж, намерихме начин да започнеm работа, защото тези инфраструктурни проекти имат пряко отношение към живота в града”, каза кандидатът за кмет на Варна Иван Портних на среща с отбора на ГЕРБ-Варна, ден преди утрешния старт на предизборната кампания.

В листата с 51 имена е застъпена силно гражданската квота, представителството на ЖГЕРБ и МГЕРБ. Сред тях има лекари, учители, адвокати, архитекти, инженери, икономисти, предприемачи, финансисти, социални работници, изявени представители на варненската култура, мениджъри на фирми.Иван Портних посочи, че Варна ще продължи със своите каузи – Град на младите, Град на знанието, Варна – дигитална столица. Построихме 3 нови сгради на детски градини, готови са проектите на нови сгради на 5 детски градини и 2 детски ясли, на 6 нови сгради на училища във Варна и на Математическата гимназия. Продължаваме с проектите за разширението на ул.”Девня“ и на бул. “Цар Освободител“. Ще бъдат изградени 3 подземни паркинга с над 1000 места, 2 скейтпарка, 2 нови басейна, Дворец на художествената гимнастика, 6 нови парка, Младежка площадка – зона за фолклор, каза кметът.

Традиционно преди началото на изборите отборът на ГЕРБ – Варна, който тръгва за победа, се помоли за здраве и успех в катедралата “Св. Успение Богородично“, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ-Варна.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ