Ето го 18г. убиец Никола. Преди 2 години отвлякъл момиче, прекъснал е образованието си

никола

18-годишният Никола Райчев, който намушка смъртоносно 21-годишния Ангел Здравков, е отвлякъл момиче през октомври 2021 г. и му е нанесъл лека телесна повреда – замерил го е с мобилен телефон в тялото. Това съобщи окръжният прокурор на Пазарджик Албена Кузманова. Била е пусната жалба от пострадалото лице за противозаконно лишаване от свобода. Образувано е досъдебно производство и е извършена проверка, предава 24 часа.

След разследване поради липса на доказателства делото е било прекратено, като в кориците на делото са се намирали данни за лека телесна повреда. Не е била предявена и гражданска претенция от пострадалото момиче. Няма данни за побой, уточни Кузманова. Райчев е учил в Професионалната гимназия по механотехника и електротехника, но е прекъснал през последната година. Според наблюдаващия прокурор Георги Кацаров разпитани са свидетели на инцидента.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ