Петя Дикова сломена: Ако мъжът ми печелеше повече, щях да напусна bTV на мига. Унизиха ме

петя дикова

Петя Дикова получи толкова много удари от Би Ти Ви, че всяка уважваща себе си журналистка досега да е напуснала. Пипи обаче стои, защото й трябват пари, а с по-висока заплата другаде едва ли ще се уреди.

Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков е много разочарована от телевизията, която доскоро считаше за свой втори дом. Уви, униженията станаха толкова много, че на Пипи вече й се иска да напусне, но на този етап не може да си го позволи.

Дикова започна новия телевизионен сезон като обикновен репортер. При това не репортер за сериозни теми, а който взима интервюта от артисти и музиканти.

Тя бе понижена, след като се изложи като водеща през месец юни. Тогава в „Тази събота” й гостуваха Виктория Терзийска с децата й. Малките й дъщери вдигнаха студиото с краката нагоре и демонстрираха брутална простащина, казвайки вулгаризми и мръсни думи в ефир. От БТВ хвърлиха вината върху Петя, защото тя ги бе поканила да гостуват, без да знае обаче колко са разлигавени децата на Вики от „Мастило”.

Това е второ понижение на Пипи в Би Ти Ви. Предишния път телевизията постъпи много подло с нея, като я смени по време на бременността й и повече не я върна на същото й място. Тя беше лицето на предаването „Кул…т”, но Натали Трифонова превзе мястото й и се наложи Пипи да се мести в „Тази събота и неделя”, където дели сцената с още две колежки, а преди беше сама и цялата слава отиваше при нея.

Истината е, че Дикова би напуснала на мига, но не може да си позволи достойнство на този етап, тъй като мъжът й Илиян Любомиров не е от най-заможните господа, а имат две малки деца за изхранване. Затова засега 39-годишната Пипи е принудена да преглътне егото си, колкото и унизително да е това.

Източник: Crimesbg.com



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ