Страшен въргал във Видин! Четирима пребиха почти до смърт 37г. мъж, зарязаха го под дърво

payimage-161016

Лекари от видинската болница се борят за живота на пребит мъж, съобщиха от МВР в областния град.
Случаят е от 30 септември. В 14.40 часа на тел. 112 постъпил сигнал за установен в безпомощно състояние 37-годишен жител на Динково. Подателят на съобщението заявил, че мъжът се намира под дърво на кръстовище в селото, предава BulNews.bg.
Малко след сигнала на мястото пристигнал екип спешни медици, които транспортирали с линейка мъжа до видинската болница и го настанили за лечение – с опасност за живота.

В хода на предприетото разследване криминалистите изяснили, че на пострадалия е нанесен побой.
По случая били задържани двама пълнолетни местни жители, на други двама – непълнолетни, била предоставена полицейска закрила по Наредба I-51. След доклад в Районна прокуратура – Видин на 1 октомври двама от тях – 19-годишен и 16-годишно момче, били привлечени в качеството на обвиняеми. С прокурорско постановление са задържани за срок до 72 часа и приведени в следствения арест.

Работата по разследването продължава в рамките на образувано досъдебно производство по чл.129, ал.2 от Наказателния кодекс.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ