Благомир Коцев от ПП иска Варна да стане строителна площадка

payimage-523777

Благомир Коцев – кандидатът за кмет на Варна от ПП/ДБ, спуснат от Кирил Петков, вчера стигна поредния си връх на двуличие. На стената си във фейса той се ожали, че няма да му стигне времето за гигантската строителна програма, която се върти в главата му.

Оня, който до вчера се правеше на репортер от квартална кабеларка и обикаляше из прахоляка на ремонтите със сърцераздирателни репортажи колко им било неудобно на гражданите, когато им правят нови тротоари и улици, днес се фука, че ще ремонтира малките квартални улички.

Оня, който се препъваше по новото трасе на пътя за Виница и хленчеше колко трудно им било на хората от квартала така предизборно да им правят пътя към Варна след десетилетия забвение, днес се кани да строи нови булеварди и транспортни коридори.

Оня, който вдигаше вой до небесата с огладнялата си глутница от архитекти, че Варна била презастроена, днес се кани да променя изцяло – неясно как и с какво кварталите, да строи подземни паркинги под Катедралата, болниците и училищните площадки.

Оня, който единственото нещо което е направил, е да превърне една пешеходна алея в Морската градина в улица за колите до частния си паркинг на частната си кръчма „Хоризонт”, днес се размечта да му стигне времето и за Крайбрежната алея.

Това е същото онова лъжливо овчарче, което си мисли, че варненци са овце, че може да ги завръща с гегата и от време на време да вика ”Вълк!”, за да му имат страха и уважението. Да, ама в Морската градина не пасат овце, нито пък Варна е кошара, в която да си пусне вълците.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ