Божанков: Снимката казва много! Дали са предложили субсидии и ще ни тровят на двойна печалба?

385854679_1034338724549934_4940846765194948850_n

Чудих се защо „протестиращите“ отказват среща с Денков. А искат среща в НС. Снимката казва повече от хиляди думи. Това написа в профила си във Фейсбук депутатът от „Продължаваме промяната – Демократична България“ в коментар за снимка от срещата на протестиращите миньори и енергетици в Народното събрание с премиера Николай Денков, министри и депутати. На снимката директорът на ТЕЦ „Бобов дол“ Любомир Спасов е обграден от председателя на ПГ на „Възраждане“ Костадин Костадинов и председателя на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

„Когато копейките опитаха да яхнат земеделците, буквално ги изхвърлиха, като радиоактивен руски отпадък. Жалко, че тези ги употребяват по този отвратителен начин. А те явно нямат нищо против. Човекът по средата е от ТЕЦ “Бобов дол” на Ковачки. Чудя се дали са предложили държавни субсидии за италианския боклук. Ей така. Да ни тровят на двойна печалба“, пише Божанков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ