Илиян Лалев, ГЕРБ: Довършваме ремонтите и облекчаваме трафика в „Северен”

iliian-lalev-gerb-dovarshvame-remontite-269

Бързо довършване на ремонтите, които вече години наред, причиняват неудобства на жителите на район „Северен” ще е първата задача в работата на кандидата на ГЕРБ за районен кмет Илиян Лалев.„Заради забавянето на проектите цели бизнеси и семейства са изложени на изпитание. Задръстванията в района са огромни. Това трябва да спре”, категоричен е Лалев.

Според него първите проекти, които ще облекчат трафика, са изграждането на нов мост на река Марица и завършване продължението на булевард „Северен”.

„Това са проекти, които са сред приоритетите в програмата на кандидата ни за кмет на Пловдив Костадин Димитров и съм сигурен, че със съвместните ни усилия те ще се случат”, заяви още кандидатът на ГЕРБ за кмет на „Северен” Илиян Лалев.

Той е роден на 02.10.1978 г. в семейството на инженер-химик и инженер-технолог.

„Роден съм в „Гагарин” и до ден-днешен живея там, както и цялото ми семейство. Решен съм да работя с всички сили за район „Северен” и за Пловдив”, сподели Лалев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ