Снахата – персона нон грата! Родителите на Карен: Ще спрем кранчето! 10г. е по-голяма, има безброй връзки

златка райкова

Третият годеж на плеймейтката Златка се оказа успешен за нея и най-после стигна до олтара, но дотам! Блондинката мина под венчилото с 28-годишния Карен Хачатрян на 23 септември, събота.

Това е първата сватба и за двамата, като булката има два годежа, които така и не стигнаха до брак – с Георги Валентинов и с Благой Георгиев –Джизъса. Само Карен направи изкусителката своя законна жена, но родителите на Карен не са уважили венчавката на сина си и не са присъствали на тържеството. Причината се крие в това, че изобщо не харесват избора на наследника си.

Те не одобряват, че Райкова е по-голяма с почти 10 години от сина им, а още по-малко харесват скандалната й слава, безразборните връзки и това, че има дете от Благо Джизъса.

Именно синът на булката от предната й връзка с Благой носеше халките на младоженците. Според източници на „Уикенд“ Хачатрян не работи, но е от богато семейство, което все още го издържа, но не е ясно докога.

„Ще видим кога ще спре кранчето за младоженците. Но със сигурност не е приятно да си нежелана снаха, а Златка е такава за пореден път. Нито родителите на Джизъса одобряваха плеймейтката, нито майките на предишните й мъже я харесваха” – коментират в шоу средите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ