ГЕРБ против затварянето на Бетонния мост, кани министъра на транспорта в Пловдив

yordan-iliev

Групата на ГЕРБ внесе предложение в Общински съвет – Пловдив, с което настоява съветниците да приемат обща декларация във връзка със затварянето на Бетонния мост. Това съобщи председателят на групата Йордан Илиев.

В документа се казва:
Общинските съветници на град Пловдив заявяваме категорична позиция против затварянето на Бетонния мост преди да бъде осигурена транспортната свързаност на гражданите.
Недопустимо е 100 хиляди жители на район „Южен“, както и всички жители и гости на Пловдив, да бъдат възпрепятствани в придвижването си.
В тази връзка настояваме в най-кратки срокове да се осъществи среща на министъра на транспорта с пловдивските общински съветници за намиране на общо приемливо решениe по казуса.
Ясно заявяваме, че не сме против реализирането на проекта, но осъществяването му не трябва да затруднява живота на гражданите.
Предлагаме Общински съвет – Пловдив, да изпрати още днес покана до министъра на транспорта и да бъде организирана среща във връзка с бъдещето на Бетонния мост в Пловдив.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ