Големи имена от спорта в Сливен подкрепят Стефан Радев

thumbwm

Видни сливенски спортисти подкрепиха Стефан Радев за трети кметски мандат. Станка Златева, Павел Шаманов, Димитър Щилянов, Стефан Шевкенов и Петър Вучков са категорични, че Стефан Радев е направил много за спорта в града и бъдещето на Сливен е сигурно, ако той бъде кмет и в следващия мандат.

Петкратната световна и шесткратна европейска шампионка, носител на два сребърни олимпийски медала Станка Златева заяви, че спортът е бил приоритет през последните осем години. „Искам да изразя своята подкрепа за Стефан Радев и неговия екип. Подкрепям ги за това, че се изграждат спортни площадки, а градът има нов, по-хубав облик. Подкрепям ги, защото община Сливен вече е стабилна и хората виждат развитието. С благодарност за всичко, което се прави, аз моля всички да ги подкрепим!“, каза Златева.

Шампионът по колоездене Павел Шуманов, трикратен победител в Обиколката на България благодари за свършената работа в областта на неговия спорт. „Той помогна с много за подобряването на моя спорт и знам, че помага и на другите да се развиват по-добре. Мисля, че той е най-успешният кмет от 90-та година насам. Трябва да заложим на сигурно, защото ако не е той, не знам какво ще се случи, ако изберат някой друг. Да подкрепим Стефан Радев“, каза Шуманов.

Многократният републикански и европейски шампион по бокс Димитър Щилянов също изрази силна подкрепа:

„На 29 октомври ще гласувам за по-доброто бъдеще на моя град и заставам зад Стефан Радев и неговия екип. Когато си идвам, виждам как Сливен се променя, създадени са площадки за спорт. Като истински загрижен стопанин Общината пое издръжката на спортните клубове, на спорната база. Призовавам всички – нека на 29 октомври да подкрепим кандидатът на ГЕРБ за трети мандат!“.

Председателят на Клуба по плуване „Сливен – 2002“ – Стефан Шевкенов, сподели, че Стефан Радев и екипът му са помогнали много за развитието на плувната култура в града. „С някои от предишните кметове сме говорили за възстановяване на басейна, но не постигнахме нищо. С г-н Радев се случи и в момента басейнът е на едно от най-добрите нива в страната. От името на клуба искам да благодаря на екипа и лично на Стефан Радев за това, че поставихме една нова основа за развитието на плуването в Сливен, който е град с традиции в този спорт“, каза той.

Петър Вучков – треньор по джудо към АСК – Сливен и в спортно училище „Димитър Рохов“, също благодари за подкрепата към неговия и другите спортове. “Стефан Радев е успешен кмет. Инфраструктурата се подобри, спорните бази бяха ремонтирани. Да го подкрепим на 29 октомври!“.За Стефан Радев и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ-Сливен, гласувайте с номер 7 в бюлетината.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ