Депутат на Нинова скочи на управляващите: Сложихте некролог на енергетиката! Нямате ли срам?

корнелия нинова борислав гуцанов

„Не мога да повярвам какво се случва в залата. Уж сте нормални хора тези от управляващите, а такава арогантност да проявявате. Можете ли да вкарате в 18:00 ч. на извънредна комисия нещо, което каса целият енергиен сектор и можете ли така системно да унищожавате българската енергетика. Колко хора са я градили и вие как мислите, че те биха се чувствали, ако ви видят какво правите? Не ви ли е неудобно от цялото това поведение?“ Това заяви народният представител от „БСП за България“ Борислав Гуцанов вчера от парламентарната трибуна, информират от пресцентъра на левицата.

Той бе категоричен, че управляващите не само са успели да унищожат и напишат некролога на въглищните ни централи както е заявил Драгомир Стойнев, но от сглобката също така са сложили некролог на цялата ни енергетика. „Това е пълно безумие. Ако поне малко срам имате и поне малко се чувствате български народни представители, а не национални предатели – оттеглете го това нещо“, добави социалистът и призова да се спре с безумията, които унищожават българската енергетика.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ