Атанас Кунчев, ГЕРБ: Район „Южен“ е с голям потенциал и почти всичко е постижимо

1850918

„Паркът да е зелен, в градинката зад блока да има вода и нови съоражения за игра на децата – това бяха малките, но искрени желания на жителите от район „Южен“, с които имах честта да се срещна“, сподели кандидатът на ГЕРБ за кмет на пловдивския район „Южен“ Атанас Кунчев.

Жителите на ул. „Славееви гори“ 25-29 споделиха, че от години проявяват самоинициатива и поддържат околоблоковото пространство зелено и приветливо. Всеки ден по старомодния метод с кофите пълни с вода поливат дръвчета, храсти и цветя, които сами са засадили.

„Такива активни и сърцати наши граждани трябва да се стимулират и да им се помага по всеки възможен начин. Поемам ангажимент да задвижа процедурите по пускането на двете сондажни помпи, намиращи се в градинката. Иключително важно общината да подпомага дейните жители и това е и ще бъде водещо в работата ми“, заяви още Атанас Кунчев.

Не е никак розово и положението в парк „Кронщад“ до училище „Димитър Талев „И тук има възможност за възстановяване на поливната система, облагородяване на зелените зони и обновяване на местата за отдих и игра. Правил съм го в като заместник-кмет на район „Източен“, мога да го направя и тук. Този парк би бил с приоритет в работата ми, ако бъда избран за кмет на район „Южен“, каза още кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Южен“ и допълни:

„От срещите, които провеждам, мога да кажа, че хората не искат много и почти всичко е постижимо. Човек на действието съм, който има желанието, опита и амбицията да направи така, че нещата да се случват. Всяка една среща ме амбицира все повече да спечеля възможността да решавам проблемите на „Южен“. Този район има голям потенциал, а виждам и че жителите са активни и дейни. Моята работа се гради именно на доброто и съвместно сътрудничество между институция и граждани.

На 29.10. може да ме подкрепите с бюлетина номер 7 в бюлетината, за да работим за „Южен“ заедно“, призова кандадът за районен кмет Атанас Кунчев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ