Нов скандал взриви държавата! Динко обвини известен полицай в рекет: Нямало да имам проблеми ако…

динко вълев

Любимецът на медиите Динко Вълев от Ямбол, описван като „ловеца на бежанци“ пусна свое видео в социалните мрежи, в което обвинява зам.-директора на ОДМВР-Ямбол Атанас Атанасов в рекет.

Според Вълев Атанасов, първо като шеф на „Икономическа полиция“ в дирекцията, а и сега като зам.-директор го натискал да премести счетоводството на фирмите си във фирма на неговата майка.

„Преди години, когато беше пожарът на моята база, той ме дръпна и каза: Виж, сериозно момче си, знаеш, че моята майка и моят син имат счетоводна компания. Дай твоята фирма да дойде при нас. И няма да има никакви проблеми“, заявява Динко в триминутен клип, заснет в колата му, предава breaking.bg.

Ямболията твърди, че той е отказал на Атанасов с мотива, че е доволен от своите счетоводители.

„Той почерня целият и ми каза: Ти ще видиш какво ще стане! Постоянно ми правеше проверки, постоянно звънеше в РИОСВ Стара Загора за искат лицензите и да ми ги взимат. И тормоза не спира“, оплаква се Вълев.

Според него преди 20 дни, когато бил по работа в полицията в Ямбол, Атанасов го поканил в кабинета си и му казал: Тая фирма няма ли да я местиш при нас?

Вълев пак му отказал.

Клипът се върти от около седмица в интернет, но до момента няма официално изявление от зам.-директора визиран в него Атанас Атанасов, нито опровержение.

Няма и реакция на ОДМВР-Ямбол до колко твърденията на Вълев са достоверни.

Динко имаше проблеми с полицията последно в началото на август, когато бе задържан за 24 часа в ОДМВР-Бургас, защото нападна просяк-измамник пред хипермаркет в града. Вълев изкара едно денонощие в ареста, но бе освободен без мярка. Малко преди това името му бе забъркано в друг скандал на магистрала „Тракия“, след като тир, собственост на неговото дружество “Бозав” ЕООД, предизвика катастрофа, рани четирима души и блокира движението за 14 часа. Проверка на „Свободна Европа“ тогава потвърди, че техническият преглед на камиона е изтекъл, липсва му задължителната по закон застраховка „Гражданска отговорност“ и има неплатени глоби.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ