Шокираща промяна: Това 60-годишната Анита Мейзер ли е?! Живее чисто нов живот

анита мейзер

Анита Мейзер нече е тотално неузнаваема. Скандалната миска, която претърпя животоспасяваща операция преди броени месеци, така се е променила, че сигурно и най-близките й едва я познават. Очевидно след преживения кошмар Мейзер е решила да започне чисто нов живот с чисто нова визия.

Силиконката бе спасена в последния момент от смъртта, след като силиконовите импланти в гърдите й гръмнаха. Наложи се спешна операция в Турция, а Мейзер молеше в постове в профила си за финансова помощ, тъй като не разполагаше с пари, за да я плати. Освен, че е подменила имплантите си с по-голям размер обаче, тя е коригирала и цялото си лице. Така е опънала лицето си, че по него вече не може да се види дори и една бръчка.

Мейзер прилича на 35-годишна, въпреки че гони 60-те. Устните й също са пълни с хиалурон, освен това има и няколко корекции по тялото.

Засега иззследванията й са добри и няма причина за тревога, въпреки че едва ли някога ще забрави преживения кошмар покрай животоспасяващата си операция в Турция. Мейзер живее в САЩ, където отново демонстрира лъскав живот, въпреки просешката тояга, до която бе стигнала само допреди няколко месеца, пише show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ