Ето го 20-годишния младеж, намушкал и опитал да убие полицай. Така не е плакал никой в съда

20г младеж

Окръжен съд – Стара Загора взе най-тежката мярка за неотклонение – задържане под стража на 20-годишния мъж, спрямо който е повдигнато обвинение за опит умишлено да умъртви разследващ полицай, предава Нова.

Служебният защитник на обвиняемия не възрази срещу направеното от прокурора искане. Самият подсъдим помоли да бъде върнат в ареста. Повдигнатото обвинение е за тежко умишлено престъпление, наказуемо с лишаване от свобода от 20 до 30 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

След като съдът обсъди доказателствата прие, че е налице обосновано предположение, че именно 20- годишният мъж е извършил престъплението, за което е привлечен към наказателна отговорност.
Независимо от обстоятелството, обвиняемият е неосъждан, според съда е налице реална опасност той да се укрие или да извърши друго престъпление. Той е наркозависим и срещу него са водят разследвания за други извършени престъпления.

Определението на съда подлежи на обжалване с частна жалба и/или протест пред Пловдивски апелативен съд в 3-дневен срок.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ