Ген. Атанасов пищи: Абсурдно е! Как така войната в Израел няма общо с тази в Украйна?!

payimage-600261

„Видя се колко е примитивно да се работи по този начин. Трябва да се загърбят личните пристрастия“. Това обяви след срещата на парламентарните лидери с шефовете на службите за сигурност Атанас Атанасов от ПП-ДБ, предава Лупа. Той се възмути, че вчера началниците на разузнаването са говорили едно при президента, сега го повтарят в парламента.

„Президентът трябваше да свика КСНС и там да се обсъдят всички гледни точки“, настоя лидерът на ДСБ. Според него службите трябва да представят план как да се неутрализират рисковете за националната сигурност. Той самият бил „впечатлен и доста озадачен“ от председателя на цивилното разузнаване ДАР и констатацията му, че напрежението в Израел няма връзка с войната в Украйна. За мен това е абсурд, заяви Атанасов.

На обвиненията от опозицията, че в залата е имало хора, които не бива да присъстват, както и че не са прибрани всички телефони, той обясни, че не отговаря за протокола, не е видял някой да вади телефони. Това било дребнотемие.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ