Отново сме свидетели на безразсъдно шофиране: Автобус хвърчи с 130 км/ч…(ВИДЕО)

Автобус юнион

Отново сме свидетели на безразсъдно и опасно шофиране от страна на водач на автобус. Пловдивчанин стана свидетел на грубо нарушаване на закона за движение по пътищата от страна на автобус, превозващ пътници от Пловдив към София, по магистрала Тракия, съобщава Trafficnews.bg.

Мъжът е успял да документира с видео материал, как рейсът го изпреварва със скорост над разрешената за автобуси по аутобана. Сравнявайки със своя километраж, става ясно, че превозното средство праши с над 130 километра в час. На кадрите ясно личи коя е фирмата превозвач, а по думите на пловдивчанина автобусът е бил пълен с пътници.

Припомняме, автобус на същата фирма катастрофира на магистрала Тракия през април. При трагедията край Вакарел загинаха 6 души, а над 20 бяха ранени, след като рейс се преобърна в канавката.

Припомняме, че преди седмица пореден инцидент с пътнически рейс отне живота на 17 души, а десетки бяха тежко ранени. Сред загиналите имаше и 13-годишно момче.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ