Случаят се заплита! Дъщерята на скандалния прокурор: Баща ми държи нож в ръка, а главата на мама е…

бисер михайлов

Скандалът между пернишкия прокурор Бисер Михайлов и съпругата му Биляна започнал в четвъртък вечерта заради неубедителното представяне на дъщеря им в училище. Жена му била емоционално нестабилна през последната година и половина заради проблемите със сина им Васил, който когато бил на възрастта на дъщеря им Боряна, това разкри магистратът пред Софийския градски съд, който решава дали да го остави в ареста. Разговорът им преминал в спречкване и блъскане, предава 24 часа.

„Никога не съм удрял съпругата си с ръце по главата и тялото“, каза още Бисер Михайлов. В един момент той излязъл от стаята да пуши цигара, нещата утихнали, но точно по това време дъщеря им се обадила на телефон 112. Тя е звъняла 3 пъти на спешния телефон, като дори единия път била казала, че баща ѝ държи нож в ръката си, а майка ѝ е с разцепена глава. Той добави, че със съпругата си живеели от 23 години в спокойни и хармонични отношения. Самата му дъщеря по време на разпита обяснила, че родителите ѝ са спокойни хора. Момичето е дало показания, че в петък в 7:55 сутринта. По описанията на прокурора, съпругата му била по-активната страна. Тя го одраскала по тила и гърба. От експертизата, която била направена станало ясно, че Михайлов няма наранявания по китките, които да са причинени от жена му, които да са причинени от негови удари.

Биляна Михайлова е била разпитана преди дъщеря си в 6:50 часа в петък. Тогава заявила, че не е пострадала от домашно насилие от съпруга си и че не иска да се води дело срещу него. Пред съда беше представена и нейна декларация от днес, в която тя твърди, че мъжът ѝ не е заплаха и че не е била жертва на домашно насилие. Също така е написала, че не е губила съзнание, а 15-годишната им дъщеря не е била свидетел на скандала между тях. Съдът ще се произнесе около 16 часа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ