Бабата на Филип Буков към фенки: Елате да копаете градината! Да садим чушки, домати

Image_15839353_40_0

Не преди дълго време секссимволът на големия БГ екран Филип Буков представи нова личност в инстаграм и тик-ток профила си. 73-годишната му баба се превърна в абсолютна звезда с уникалните си, по думите на Буков, гозби.

„Готвя им само български рецепти. Обичат сарми с кисело зеле, както и грис халва и баница“, сподели бабата Жана с феновете на актьора. Този път обаче женицата отправи директна покана към всичките последователи на внучето й да помагат.

„Да копаят градината! Да садим чушки, домати…“, разсмя тиктокърите бабата. Буков веднага отбеляза, че хората биха си казали, че актьорът от „Татковци“ трябва да помага с домашната работа, но Жана веднага го успокои, че има достатъчно работа за всички, предава България Днес.

Броени дни след трогателното видео Буков отново показа бабчето и й сподели хубавите новини: „Всички хора пращат поздрави! Няколко човека ще дойдат да садят и да копаят и няколко момичета писаха, че изглеждаш по-добре от тях“. След това Буков се пошегува, че се е метнал красив на нея, но за жалост не и умен. „Висок на дядо си“, допълни жената.

Феновете не се спряха с въпросите и комплиментите и Филип няколко дни качва Жана, с която отговаряха на любопитството на феновете и приемаха ласките.

Въпреки горещия интерес на феновете актьорът се поспря с видеата и остави обичаната баба да почива. Сега Буков е зает да развежда любимата по червени килими и да краси филмовите премиери.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ