Атанас Кунчев, ГЕРБ: Мерки за чистотата в „Южен“ от първия ден на мандата

Screenshot 2023-10-17 at 11.16.20

Чистотата e изключително важен приоритет в програмата на кандидата за кмет на район „Южен“ от ГЕРБ Атанас Кунчев.

„При срещите си в кварталите „Остромила“ и „Беломорски“ много граждани изказаха недоволство от ниското ниво на чистотата, липсата на контейнери, образуване на сметища и слаб контрол. Този проблем не може да бъде неглижиран и за това в работата си като районен кмет ще взема спешни мерки за решаването му“, категоричен бе Атанас Кунчев.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Южен“ посочи следните действия, които ще предприеме – незабавно включване на ул. „Остромила“ в графика за машинно миене и метене; поставяне на контейнери за разделно събиране и смесен битов отпадък в затворените комплекси; идентифициране на проблемните точки и осигуряване на допълнително обслужване чрез нови сметовози; засилване на контрола.

„Чистотата в целия район „Южен“ е мой водещ приоритет, кварталът ни през последните години нарасна с бързи темпове и качеството на услугата изостава. За това работата по решаване на този наболял проблем ще започне от първия ден на мандата“, заяви Атанас Кунчев.

За зелен, чист и подреден „Южен“ гласувайте с № 7 в бюлетината на изборите на 29-ти октомври.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ