Шефът на „Охранителна полиция“ в Пловдив напусна системата на МВР след 27 години служба

Image_15876931_40_0

Началникът на отдел „Охранителна полиция“ в пловдивската дирекция на МВР комисар Костадин Костов се пенсионира след 27 години работа в системата на вътрешното ведомство. За безукорно поведение и постигнати трайни резултати в дългогодишната си работа той получи Почетен знак на МВР – втора степен, съобщиха от полицията.

На кратка церемония директорът ст. комисар Георги Чергов връчи на Костов отличието от името на министъра на вътрешните работи. Отличието му връчи директорът ст. комисар Георги Чергов. В приветствието си той благодари на началника на „Охранителна полиция“ за високия професионализъм и добрия пример, който оставя след себе си.

„Доволен съм, че имах възможността да работя с всеки един от вас и се надявам, че и вие както мен ще приключите кариерата си с достойнство и с чувство за изпълнен дълг“, каза комисар Костов на своите колеги и благодари за оказаното признание. Той беше назначен на поста през юни 2021 г.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ