Веселин Плачков се свлече на земята минути преди представление. Хвърчат линейки на място

payimage-588933

Веселин Плачков е колабирал, докато е бил в Карлово. Това съобщи „Уикенд“, базирайки се на информация от самия актьор. Актьорът припаднал малко преди да излезе на сцената за представление.

Парамедиците, притекли се на помощ, поставили актьора на система директно в гримьорната му.

„На 28 септември трябваше да играем с Марианка спектакъла ни „Невинни“. Час преди началото ми стана много зле. Заради колапса ми веднага беше извикана „Бърза помощ“ и докторите ми направиха вливка. Медицинският екип беше категоричен, че страдам от преумора и не бива да излизам пред публиката същата вечер“, споделя актьорът пред репортер на медията.

„Категорично не се съгласих, защото залата беше пълна и нямах право да разочаровам хората. Като стъпих на сцената, никой от публиката не разбра, че доскоро съм бил в несвяст.

На 27 октомври ще играем „Невинни“ в Плевен – отново в разпродаден на 100 процента салон“, уточнява още популярният артист и настоящ директор на театъра в Казанлък.

По думите на екранният Джингиби от филма „Дякон Левски“ става ясно, че в дните преди внезапно сполетелия го инцидент се е претоварил много, тъй като с любимата му Мариана правили ремонт вкъщи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ