ШОК! Майката на Цънцарова я разплака с безпощаден SMS: Недей да говориш много!

Мария Цънцарова

Майката на Мария Цънцарова има забележки към нея като водещ на сутрешния блок на bTV. Това разкри самата Цънцарова пред колегите си и половин България. Журналистката призна, че получила от майка си съобщение, което гласяло: „Недей да говориш много сутрин“.

Тя го получила, докато се опитвала да се адаптира към стилистиката и динамиката на „Тази сутрин“.

До признанието се стигна, след като на „раздумката“ си Злати Йочев и компания се размечтаха по красивото родопско село Долене, пише vihrogon.bg.

Там са засадени 80 хил. цветя и Натали Трифонова, Митко Тасев и новинарят Везенков решиха да направят открито студио от това красиво място.

Цънцарова веднага включи на обичайната си вълна и започна да коментира, че това всъщност е бизнес начинание. „Трябва да го разследваме това село“, отбеляза журналистката.

Тук обаче колегите й веднага се намесиха. „Не звучи добре ти да го казваш“, заяви спортния журналист Тасев.

Колегите му веднага се съгласиха, че Цънцарова само ще им развали пасторалното изживяване в хармония с природата и ще го превърне в „Защо, г-н кмете?“.

Само Злати Йочев си замълча тактично и не се присъедини към общата оценка, че екранната му половинка може да развали купона с критичното си поведение.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ