На Нинова ще й паднат очилата! Бияч на деца иска да стане общински съветник на БСП във Враца

payimage-562818

Бияч на деца цъфна в листата за общински съветници на БСП във Враца, съобщава агенция BulNews. На 11-то място е поставен Илия Христов, който е известен в града като една от най-кръвожадните мутри. Дълги години той беше шеф на охраната на дискотеката, популярна като Буркана.

Докато Валентин Велчов-Валето Кожата беше собственик на заведението, лично Илийчо преби десетки деца, които са отишли там да се веселят. Биеше ги брутално, подло и без милост. Според наблюдатели, именно неговата жестокост към клиентите е главната причина дискотеката да фалира и Валето Кожата да се спасява с бягство от кредиторите. И нямаше как да е иначе при положение, че почти във всяко семейство във Враца има пребито дете или друг член на фамилията.

Тези факти са публично известни и затова буди недоумение какво прави тази мутра сред червените кандидати за общински съветници. В листата има сериозни, уважавани хора, които трябва да търпят унижението този неандерталец от село Челопек да цапа техните имена.

Вероятно причината биячът на деца Илийчо да е там, е необяснимата му близост с кандидата за кмет и областен председател на Столетницата Иван Иванов. През годините има много доказателства, че мъжката любов е по-устойчива от тази между мъж и жена, и отношенията на Ванката и Илийчо са ярък пример за това.

Не е изключено и скандалната мутра да е вкарана в листата, за да охранява по време на кампанията дребничкия лидер на БСП Иван Иванов. Тази версия обаче куца, тъй като Ванката е толкова незначителен фактор в града, че по-скоро неговата фигура предизвика присмех в неговите опоненти, а не ярост.

Каквато и да е причината БСП да заложи на бияч на деца, това по всички правила на политиката е сепуко, което доубива структурата във Враца.
Ама на Цветелинка не ѝ пука…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ