Другарят-милионер Терзиев знае ли, че една от новите, с които ще прави бардак е от… старите? От „Кремиковци“

2-3-1280x1073

Другарят-милионер Терзиев много обича да говори за чистотата, даже се беше снимал някъде в район „Кремиковци“ до нерегламентирано сметище. Лайтмотив в говоренето му е как лошата администрация не се бори с незаконните сметища.

Хубаво е по този въпрос да беседва с кандидата си за кмет на района – госпожа Донкова, която припозна за промяната.

Въпросите към Терзиев от Промяната са как ще смени модела в район „Кремиковци“, издигайки стария, настоящия кмет на района? И понеже става дума за незаконни сметища, Терзиев би могъл да попита кандидати си защо в края на кв. Кремиковци от години избуява незаконно сметище, току по носа на кандидата му за кмет на района?

Следващ въпрос – защо за толкова години същия този кмет и сега кандидат-кмет не го почисти? Защо не изпрати нито един сигнал точно за това сметище?

Терзиев да отговори, ако може.

Когато е тръгнал да обяснява, че ще сменя модела, нека каже как той и районният му кмет ще се справят с незаконните сметища, които никнат като гъби. Давам примера с кв. Кремиковци, защото той е емблематичен. А е емблематичен като провал на кмета на района да се бори с незаконното изхвърляне на отпадъци. Емблематичен е и за двойните стандарти – за едни сметища се пишат сигнали, за други не. Защо?

Това са все въпроси към промяната, чието лице на тези избори е Васил Терзиев. След като даваш заявка да си новото, дай да видим как със старите хора, ще правиш нова политика?

КАРЛОС КОНТРЕРА, кандидат на ВМРО за кмет на София



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ